Nuttige en hartverwarmende cadeaus voor baby en mama

Wanneer je vriend(in) het opwindende nieuws deelt dat ze ouder worden, wil je nadenken over wat de nieuwe ouder nodig zou hebben of zou waarderen.

We doorzoeken het hele netwerk om je geweldige, doordachte, unieke en nuttige producten te bieden voor je vriend en baby.

1. Babyhand- en voetafdruk

Het werkt perfect. Ik wou dat je kon zien waar je probeerde in te drukken (je kunt op de achterkant maar niet op de perskant), zodat je het weer op één lijn kunt brengen om een teen die je hebt gemist of een vingerafdruk te krijgen, maar ik denk dat als je het niet krijgt de de eerste keer is meestal een gebruikersfout.

De prints zijn super schattig geworden en ze zijn heel duidelijk en op mooi dik papier. Je kunt het stempelkussen opnieuw gebruiken om het papier om te draaien om het opnieuw te proberen wanneer je het de eerste keer verknoeit en ze geven je zelfs twee vellen per stempelkussen omdat ze weten dat het gaat gebeuren.

2. Handgietset voor baby's

De afgietsels kwamen zo mooi uit, ik moest bijna huilen toen ik ze van het formulier verwijderde. Houd er rekening mee dat de foto's de afgietsels zijn die rechtstreeks uit de mal komen en VOORDAT ze worden bijgewerkt. Ik ben zo blij dat ik deze herinnering kan hebben aan hoe klein de kleine handen en voeten van mijn zoon waren toen hij nog maar een maand oud was.

Ik ga deze kits zeker weer gebruiken als hij een jaar oud wordt.

3. Luiertas-rugzak met verschoningsstation

Ik heb dit voor mezelf zoals ik verwacht. De maat van deze tas is perfect. Je kunt er zeker alles in kwijt wat je nodig hebt, het heeft een speciale plek voor de doekjes aan de zijkant van de tas. Het is niet omvangrijk in de rug vanwege de pack and play. Het heeft extra klopjes op de rug, zodat het niet slecht aanvoelt op je rug. Het enige aan het pakket en spelen is dat je er misschien mee wilt spelen om te zien hoe het sluit. Het kostte me een paar keer om het snel te kunnen doen. Het flessengedeelte is groot. Ik denk dat je misschien een dr-bruine fles in de grote kunt passen. Ik raad dit zeker aan aan iedereen die een baby heeft.

4. Warmer voor vochtige doekjes

Ik negeerde echt de noodzaak van een luierverwarmer toen ik mijn babyregister aan het maken was. Ik ben voor het eerst moeder en ik geloofde niet dat het veel zou uitmaken of luierdoekjes warm zijn of niet, maar ik kwam er al snel achter dat het anders was. Mijn pasgeboren dochter schreeuwde elke keer dat we een koud doekje gebruikten tijdens het verschonen van de luier. Het verstoorde zelfs haar slaap en we zouden vele nachten doorbrengen om haar weer in slaap te brengen. 

Door deze warmer te gebruiken, hoef ik me nooit zorgen te maken dat mijn pasgeboren baby huilt tijdens het verschonen van de schok van het schoonmaken met een koud doekje. Het feit dat het van bovenaf opwarmt, zorgt ervoor dat de rest van de doekjes niet uitdrogen.